Projekcija filma “Banksy does New York” u fažanskoj Kasarni

Projekcija dokumentarnog filma “Banksy does New York” u fažanskoj Kasarni bit će održana u nedjelju 21. listopada u 20 sati.

„U vidu događaja tj. performansa britanskog street art umjetnika poznatog pod pseudonimom Banksy, čiji je rad samouništen odmah po prodaji na aukciji za nešto više od milijun funti, odlučili smo pogledati jedan dokumentarac koji prati projekt “Better Out Than In”. Tokom mjesec dana po zidovima njujorških ulica svakog dana osvane po jedan novi Banksyjev rad što on objavljuje na svom sajtu bez lokacije što ekipu tjera u potragu, ponekad i u opasnije četvrti grada. Svima koji nisu pratili Banksyev rad preporučujemo film “Exit through the gift shop” a za projekciju u nedjelju u nastavku možete pogledati trailer“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum