Trojni identiteti u MSU Istre

Muzej suvremene umjetnosti Istre organizira u  u petak 05.07.2013. u 21 sat međunarodnu izložbu TROJNI IDENTITET / TRIPLICE IDENTITÀ / TROJNA IDENTITETA čiji su autori Lara Favaretto/Claudio Magris, David Maljković/Ciril Zlobec i Tobias Putrih/Predrag Matvejević pod vodstvom Ludovica Pratesija.

Izložba će biti otvorena od 05.07. do 05.09.2013. godine u MSUI/MACI, Sv.Ivana 1/ II, svakim danom, osim ponedjeljka, od 10 do 14 i od 18 do 21 sat.

 

wide_1296128435_1

Izvor

Foto

 

Leave a Reply


+ 6 = 15

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum