Arhivirana sjećanja Sabine Damiani

Sinoć je u Galeriji Anex HDLU Istre otvorena izložba fotografija i izložaka Sabine Damiani predstavljena kao multimedijalan koncept u tri poglavlja pod nazivom Arhivi migracije. “Riječ je imaginativnom ansamblu od tri poglavlja (ALTROVE, DOVE DA QUI & WeTRANSFAIR) koja istražuju delikatne, ponekad na prvi pogled i nezamjetne tranzicije duha, kultura, sjećanja, običaja i identiteta” – sažima Maja Briski, likovna kritičarka, ovaj ambiciozan umjetnički rad koji kvalitetom pretendira na sljedeći Bienalle. 

Kakva je atmosfera bila sinoć na otvaranju izložbe koja se može pogledati do 15. travnja, pogledajte u nastavku na fotografijama Josipa Balte.

5

4

8

7

9

10

12

2

Izvor

Foto: Josip Balta

 

Leave a Reply


7 + = 15

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum