Dolazi “Ministarstvo ljubavi”

minist

U ponedjeljak 31. listopada održati će se u zagrebačkom Cinestaru svečana premijera filma “Ministarstvo ljubavi” (redatelj Pavo Marinković), nakon čega slijedi prikazivanje u domaćim kinima.

Radnja filma vrti se oko udovica hrvatskih branitelja koje primaju mirovine, iako žive u izvanbračnim zajednicama, pa vlast šalje inspektore na teren da razotkriju prijevare, a među njima je i osebujan dvojac (Stjepan Radić, Dražen Kuhn). Marinkovićeva komedija dolazi u kina odmah nakon Grlićeve (Ustav Republike Hrvatske), što znači da je ova jesen u znaku filmova koji probleme hrvatskog društva pokušavaju promatrati kroz humorističnu optiku. Grlić je uspio privući brojne gledatelje u domaća kina, nadajmo se da će to poći za rukom i Marinkoviću.

 

 

E. L.

 

Leave a Reply


+ 5 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum