Program „Slušamo ploče: Prince + Beastie Boys“ u klubu Kotač u Rojcu

Program „Slušamo ploče: Prince + Beastie Boys“ na programu je Kluba Kotač u Društvenom centru Rojc u četvrtak, 18. siječnja s početkom u 20 sati.

„”Slušamo ploče” je program kluba Kotač u kojem će se preslušavati značajni albumi domaće, regionalne i svjetske produkcije. Preslušavanje albuma biti će popraćeno britkim i duhovitim komentarima urednika i voditelja Borisa Bjelice Bebetta. Doznat ćete sve pojedinosti o izvođačima čije albume preslušavamo te kako su albumi nastali. Za prvo izdanje programa “Slušamo ploče” odabrali smo dva albuma: Prince – “Purple rain” (1984) i Beastie Boys – “Licensed to ill” (1986).“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 1 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum