Clubture-HR poziv za predlaganje suradničkih projekata i turneja za 2019. godinu

rok: 07.02.2018

SU Klubtura godišnje objavljuje dva poziva za predlaganje suradničkih projekata ili turneja u kroz program Clubture-HR. Drugi, finalni poziv otvoren je za organizacije koje pripadaju području djelovanja Clubturea, a koje dosada nisu provodile suradničke projekte ili turneje kroz Clubture. Rok prijave prijedloga je 7. veljače u 14 sati.

Na temelju prikupljenih prijedloga putem ovog poziva SU Klubtura će kreirati prijedlog programa s kojim će zatražiti financiranje iz javnih sredstava namijenjenih financiranju javnih potreba u kulturi Grada Zagreba, Ministarstva kulture Republike Hrvatske te Zaklade Kultura Nova.

Po završetku procesa namicanja sredstava te nakon prikupljanja prijedloga projekata u drugom pozivu, od svih predlagatelja bit će zatraženo detaljno definiranje prijedloga projekata, a konačnu odluku o tome koji će se projekti i turneje financirati, donijet će zajedno svi predlagatelji i Skupština SU Klubtura u prvoj četvrtini 2019. godine.

Sadržaji koji se predlažu moraju biti u skladu s principima i ciljevima SU Klubtura koji su dostupni u temeljnim dokumentima organizacije.

Kroz program Clubture-HR: Programska razmjena i suradnja podupire se realizacija sadržaja iz sljedećih područja:

suvremena umjetnost (vizualna, filmska, izvedbena, književnost, glazbena itd.) i nove umjetničke prakse

urbana kultura i kultura mladih

novi mediji i tehnologije

interdisciplinarni kulturni projekti

suvremene umjetničke, društvene i kulturne teorije i istraživanja

arhitektura i urbanizam

razvoj kulturne politike

edukacija vezana za gore navedena područja

Projekt ili turneja prijavljuju se isključivo putem online prijavnice

Detaljnije informacije potražite na službenim stranicama.

Priredio B. V.

Leave a Reply


1 + 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum