Online maraton kratkometražnih filmova na stranicama HAVC-a

6. Maraton kratkometražnih filmova, koji se od 21. do 23. prosinca 2018. odvijao u nezavisnim kinima diljem Hrvatske, donosi još jednu poslasticu za sve ljubitelje „kratkiša“: online maraton sa šest domaćih filmova koji će se od 31. prosinca 2018. pa sve do 6. siječnja 2019. godine moći pogledati iz topline svoga doma.

Na internetskoj stranici www.havc.hr moći će se pogledati šest prošlogodišnjih i ovogodišnjih naslova: igrane filmove „Marija“ Juraja Primorca i „Ultru“ Igora Jelinovića, dokumentarne „Meso“ Elvisa Lenića i „Mezostajun“ Ivana Ramljaka, te animirane „Dva na dva“ Jelene Oroz i „Manivald“ Chintis Lundgren.

„Uz, sada već tradicionalni Maraton kratkometražnog filma, iznimno nas veseli da je zaživio i Online maraton. Ove godine će biti prikazan izvrstan presjek laureata domaćih festivala i naslova koji su obišli mnoštvo svjetskih festivala. Kao što se svi veselimo svakom uspjehu našeg filma doma i u inozemstvu, tako nas još više raduje svaki novi gledatelj tog istog filma“, javljaju iz HAVC-a.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum