S+T+ARTS Prize 2019 – Poziv

rok: 01.03.2019

STARTS (Science, Technology & the Arts) je inicijativa Europske komisije koja potiče povezivanje tehnologije i umjetničke prakse. Kao dio inicijative, istoimena nagrada nagrađuje najnaprednije rezultate u području kreativnosti i inovacija gdje se znanost i tehnologija isprepliću s umjetnošću.

Nagrada STARTS se fokusira na umjetnička djela koja utječu ili mijenjaju način na koji promatramo tehnologiju, te na inovativne oblike suradnje između ICT sektora i svijeta umjetnosti i kulture.

Nositelji: Ars Electronica, BOZAR i Waag.

Natječaj je otvoren do 1. ožujka, a tekst poziva dostupan je putem poveznice.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + = 15

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum