„NA VODI“ U DOMAĆIM KINIMA

Ovih dana u hrvatskim kinima počinje se prikazivati dugometražni dokumentarni film „Na vodi“, redatelja Gorana Devića, koji je nagrađen posebnim priznanjem na 61. izdanju festivala u Leipzigu.

U ovom dokumentarcu maupassantovskog naziva Dević prati životne sudbine ljudi koje sreće na rijekama koje prolaze kroz Sisak i pruža svoje viđenje posttranzicijskog razdoblja. Film je snimio Damian Nenadić, montažu potpisuju Jan Klemsche i Vanja Siruček, a dizajn zvuka napravio je Martin Semenčić. Večeras (21. ožujka) je održana i premijera u pulskom Kinu Valli uz prisustvo redatelja i filmske ekipe.

 

E. L.

Leave a Reply


8 − 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum