Predstavljanje knjige Stipana Trogrlića u pulskoj Gradskoj knjižnici

Knjiga dr. sc. Stipana Trogrlića „Katolička crkva u Istri između otpora i potpore talijanskoj vlasti u Istri 1918. – 1943.“ bit će predstavljena u srijedu, 22. siječnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula.

Promociju organiziraju Državni arhiv u Pazinu, Institut društvenih znanosti “Ivo Pilar” – Područni centar Pula, Istarsko povijesno društvo i GKČ Pula. Knjigu će, uz autora, predstaviti Mirela Mrak, David Orlović, mag. hist., i dr. sc. Milan Radošević.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 + 5 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum