Natječaj FEKP za najbolju kratku priču „In Your Pocket“

rok: 15.05.2015

Festival europske kratke priče pokreće natječaj za kratku priču, „In Your Pocket“. Natječaj je otvoren od 15. travnja do 15. svibnja. Natječaj se zatvara 15. svibnja u ponoć, radovi pristigli nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje.

Tema ovogodišnjeg „In Your Pocket“ natječaja za kratku priču je: „Što imaš u džepu?“, a pisati možete o konkretnim ili izmišljenim džepovima, skrivenim mjestima koji čuvaju tajne, ili ih otkrivaju: zametak sna, početak putovanja, pričina ili stvarnost.

Poslana priča ne smije biti prethodno objavljena u bilo kojem mediju dostupnom širem čitateljstvu, a maksimalna duljina priče je 10.000 znakova s proredom. Piše se u Times new roman, 12 točaka, s prored 1,5. Na natječaj se mogu prijaviti svi pisci koji pišu jezicima za koje nije potreban prijevod. 

Priče se šalju isključivo na mail natjecaj@europeanshortstory.org u formatu wordu (formati .docx ili .doc).

[lang_hr]Natječaj je javan. Autori uz priču trebaju poslati puno ime i prezime, te broj telefona/mobitela i adresu za kontakt.

Detaljnije o natječaju potražite na službenoj stranici festivala.

search

Izvor

Slika

Leave a Reply


5 − 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum