Izložba “Elektroničke konstelacije” u Višnjanu

Izložba Elektroničke konstelacije otvara se 26. srpnja s početkom u 20 sati u višnjanskoj Galeriji Sincich. Izložba ostaje otvorena do 1. kolovoza.

‘Elektroničke konstelacije’ donosi zvjezdanom gradu Višnjanu novomedijske, intermedijske i transdisplinarne sadržaje podjednako umjetničkog, znanstvenog i tehnološkog sadržaja. Različite perspektive i formacije sadržaja u drugačijem prostornom i kulturološkom kontekstu donose i različita čitanja i značenja, odnosno na neki način nove konstelacije. Interakcija je neizbježna.

 

Izlažu: Igor Brkić, Tomislava Borić, Tin Dožić, Ana Dumbović, Vana Gaćina, Ana Horvat, Deborah Hustić, Davor Jadrijević, Goran Mahovlić, Damir Prizmić, Hrvoje Spudić, Gjino Šutić i Mate Zec. Kustosica je Deborah Hustić, a za oblikovanje je zadužena Ana Labudović.

ElectronicConstellations_60

Izvor

Slika

Leave a Reply


− 1 = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum