Star wars day u Puli

Udruga Zaigrana Koza poziva zainteresirane na Međunarodni dan društvenih igara 2016. – Star Wars Day. Događaj će se održati 30. travnja u Zajednici Talijana U Puli i, kako najavljuju organizatori, bit će najveće okupljanje Star Wars fanova u Hrvatskoj ove godine.

Bogat program koji su organizatori pripremili s tršćanskom udruga I Cavalieri dell’Esagono, zagrebačkom udrugom Mos Croatia Spaceport, slovenskom udrugom Animov iz Izole, te sponzorima Istratech, CartaMagica i Lego store Hrvatska, zasigurno će oduševiti posjetitelje koji će moći cijeli dan uživati u dijelovima Star Wars sage. Od društvenih i video igara, preko RPG-a, Lego izložbe i radionice robotike, do kostimiranog programa i nagradnog kviza znanja.

xyzM7AZ

Program

10:00 -21:00 – Igraonica društvenih igara, igraonica retro video igara, prezentacija X-Wing i Star Wars: Armada minijatura, Lego izložba i kostimirani program.

17:00 – sessioni Star Wars role playing gameova

18:00 Nagradni Star Wars pub quiz

11:00, 15:00 i 18:00 – Radionica Lego Star Wars robotike

Organizator je Zaigrana Koza u suradnji sa Zajednicom Talijana Grada Pule.

Leave a Reply


− 1 = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum