Program EU Kreativna Europa: pozivi na partnerstvo

LABIllusions, Grčka

prijava: 17.03.2020.

mjesto: Grčka; Atena

LABIllusions traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). LABIllusions djeluju u području izvedbenih umjetnosti u javnom prostoru – kao ulično kazalište zaslužno za organizaciju ‘International Street Theatre Festival’ od 2009. godine. Imaju prethodnog iskustva u provedbi projekata s potporom Kreativne Europe i općenito međunarodnoj kulturnoj razmjeni.

Partner search from Greece

U okviru Poziva EACEA/39/2019 prijavit će projekt kao voditelji, a traže partnere prvenstveno iz zemalja Zapadnog Balkana. Projekt „Reflections“ bavio bi se organizacijom međunarodnog festivala ulične (izvedbene) umjetnosti s fokusom na prioritete Poziva: A. podizanje kapaciteta KKS i C. poticanje međukulturnog dijaloga.

Kontakt:

Nikos Chatzipapas

Email: nikoschatzipapas@gmail.com

ODA Theatre, Kosovo

prijava: 17.03.2020.

mjesto: Kosovo; Priština

ODA Theatre traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). ODA Theatre je neprofitna organizacija sa sjedištem u Prištini, aktivna u kazališnoj umjetnosti, glazbi i općenito umjetnosti na otvorenom prostoru.

Partner search from Kosovo

U okviru Poziva EACEA/39/2019 zainteresirani su za razvoj projekata u području cirkuske umjetnosti i na prijedlog aktivnosti za usavršavanje cirkuskih umjetnika (razmjene iskustava, masterclass radionice, itd.). Imaju prethodno iskustvo suradnje u radu europske platforme IN SITU (umjetničko stvaralaštvo u javnom prostoru), a traže partnere u državama članicama EU te na području Balkana.

Kontakt:

Florent Mehmeti, director

Email: florenti@teatrioda.com

Phone: +383 44 152 381

World Press Photo Foundation, Nizozemska

Prijava: 17.03.2020.

mjesto: Nizozemska; Amsterdam

World Press Photo Foundation traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Neprofitna organizacija sa sjedištem u Amsterdamu kao svoju misiju navodi povezivanje ljudi sa pričama od značaja, a aktivni su u području novinske fotografije – fotoreportaže.

Partner search from Netherlands

U okviru Poziva EACEA/39/2019 traže partnerske organizacije prvenstveno u zemljama zapadnog Balkana. Kao projektnu temu od interesa predlažu za razvoj i provedbu izložbenih aktivnosti na središnju temu fotoreporterstva.

Kontakt:

Babette Warendorf

Email: babette@worldpressphoto.org

THEAMA, Grčka

Prijava: 17.03.2020.

mjesto: Grčka; Atena

THEAMA – Theatre for Disabled People traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). THEAMA je kazališna grupa sa sjedištem u Ateni, aktivna u radu s umjetnicima s posebnim potrebama u polju izvedbenih umjetnosti. Imaju prethodna iskustva u provedbi projekata s potporom Kreativne Europe.

Partner search from Greece

U okviru Poziva EACEA/39/2019 razvijaju projektni prijedlog pod nazivom „Disability and social marginalization in Performing Arts – an inclusive approach“ koji će se baviti inkluzijom u izvedbenim umjetnostima, odnosno stvaranjem okvira za edukaciju i usavršavanje umjetnika sa smanjenim mogućnostima za sudjelovanje u takvim programima.

Kontakt:

Email: theaterndisability@yahoo.com

Maria Dragataki

Email: mdragatakis@gmail.com

Izvor

Leave a Reply


− 2 = 7

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum