„Virtulia“ u Klubu KOTAČ u DC-u Rojc

Virtualna galerija „Virtualia“ bit će predstavljena u klubu Kotač u Društvenom centru Rojc u utorak i srijedu, 6. i 7. veljače, od 18 do 23 sata.

„“Virtualia“ predstavlja virtualnu galeriju slika učenika OŠ Šijana nastalu u sklopu projekta VisuaLab/EduSplash – multimedijske platforme za edukaciju i razvoj. Radi se o suradnji između mladih umjetnika OŠ Šijana čiji su radovi nastali pod mentorstvom prof. Roberta Weissman Nagy i neformalne umjetničke organizacije Visualia Group. Učenički su radovi osnaženi animacijama pulskog umjetnika Undertoon Sale za video materijale zaslužna je MedVid produkcija/IstraLive produkcija, dok su se preostali članovi Visualije Group pobrinuli za produkciju galerije i cjelokupnu tehničku izvedbu. Osim virtualne galerije slika, posjetitelji će moći razgledati ili aktivno sudjelovati u interaktivnoj mapping instalaciji “Lighting Postcard” i interaktivnoj audio vizualnoj instalaciji “Residence of Light & Music”“, navodi se u opisu programa.

Izvor

Leave a Reply


7 − 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum