Radionica osnova rada u studiju udruge Metamedij

Udruga Metamedij u sklopu projekta GRAD(imo) ROJC poziva sve zainteresirane na radionicu osnova rada u studiju koja će se odvijati od ponedjeljka, 20. svibnja do petka 24. svibnja, s početkom u 18 sati. Polaznici će na radionici upoznati osnovne pojmove potrebne za rad u studiju te učiti kroz praktične zadatke pod stručnim vodstvom Bruna Legovića, studijskog tehničara i producenta zvuka. Edukacija će se održavati u prostorijama studija Metamedij u Društvenom centru Rojc. Radionica je besplatna i otvorena je svim zainteresiranima, neovisno o stupnju predznanja.

O voditelju radionice: Bruno Legović je glazbenik, gitarist, ton majstor i producent. Bavi se glazbom od svoje 14 godine kada je počeo svirati gitaru, a svirao je u brojnim sastavima ‒ od Gustafa, Junkers5 do Messerschmizz u kojem je i danas aktivni član. Već od 2010. godine bavi se produkcijom glazbe kako uživo tako i u studiju. Završio je školovanje za producenta, operatera u tonskom studiju te ton majstora u M.P.A. – Music production Academy u Zagrebu. Miksao je uživo za mnoge glazbenike kao što su T.B.F., Nola, Vasil Hadžimanov, Drugi Način, Majke, Atomsko sklonište i Nashwille Pussy. Surađivao je u studiju kao tehničar, snimatelj i producent s Messerschmittom, Junkers5, na projektu Remix identiteta, s grupom Musicitta, Liviom Morosinom, grupom Saša 21 i drugima. Danas surađuje s udrugom Metamedij u glazbenom studiju u Društvenom centru Rojc gdje snima i producira glazbu.

Projekt GRAD(imo) ROJC provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Metamedij, Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin. Ukupna vrijednost projekta je 2.372,125,89 kuna/ 2.016,307,01 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkovitost ljudskih petencijala, iz Europskog socijalnog fonda

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 1

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum